Ured predsjednika Josipovića povodom Dana neovisnosti izvjesio crnu zastavu

0

Sadržaj

Rate this post

Predsjednica je sa suzom u oku podsjetila da je danas najvitalniji dan u novijoj hrvatskoj povijesti, na današnji dan, prije 23 godine, preminula je ‘naša Jugoslavija’”, rekao je Josipović.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • JOSIPOVIĆ ŠEF DRŽAVE CRNA ZASTAVA SLOBODA
  • Pantovčak crna zastava

Zrcala tišine na Radnom mjestu predsjednice na Pantovčaku. Prošle su 23 godine zbog tragične pogibije Jugoslavije, pa je predsjednica odlučila danas ne posjetiti Hrvatsku i pomoći građanima u nevolji. Šef države danas se zatvorio u prostor gdje se nalazi bista najstarijeg dječaka, maršala Josipa Broza Tita. Tamo će šef države sa sobom i svojim mislima, u tišini s rakijom u ruci, promišljati o prošlosti, sadašnjosti kao i budućnosti koja bi zasigurno bila daleko bolja kada bi oživjeli nešto iz prošlosti.

– Naša Jugoslavija bila je nevina meta okrutnog i neliberalnog glasanja. Zato je jako važno taj dan ne zaboraviti kao i ne duplicirati – ustvrdio je Josipović.

I svakako, dok provjeravamo rascjep u oku predsjednika Josipovića, kao da vidimo suzu u oku na bisti maršala Tita.

Maršal je tužan, jer bi nakon tri predsjednika mogao samo čeznuti za Hrvatskom, generalom Tuđmanom, Mesićem, ali i Josipovićem, trenutno postoji rizik da će na prijestolje sjesti žena čiji će prvi posao svakako biti eliminacija maršalova grudi i također postavljena generalna jer plasman.

No, šef države zna da to nije u redu, jer je sam Tuđman podigao grudi kako bi svake godine, 8. listopada, salutirao s maršalom i oplakivao Jugoslaviju. Tuđmanova načela su se istopila zbog činjenice da je on sam odobrio smrtnu kaznu za Jugoslaviju, ne zbog toga što je htio, nego zbog činjenice da je morao, šef države.

– Morao sam ukinuti Jovića. Ne želim da pojedinci pretpostavljaju da smo mi jugonostalgičari ili djeca Jugoslavena – odlučno je poručio predsjednik.Šef države zna da ima onih koji obilježavaju ovaj dan, ali i cijene nesreću. Predsjednik bi ih sigurno poželio, ali još ne zna kako.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime