Bog odgodio ispunjavanje želja siromašnim obiteljima jer za Božić vodi sina na skijanje

0

Sadržaj

Rate this post

Bog je zapravo tražio oproštenje pojedincima svih zemalja što Božić pada na rođendan njegovog dječaka, pa će on sigurno izostati kao i sigurno neće moći ispuniti želje siromaha.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • BOŽIĆ ALAH BOG JAHUVE ISUSE KUPAC TODORIĆ
  • Bog

Ove godine, Islamski Bog je zakazao dva tjedna punog pansiona na alpskom skijalištu kako bi obilježio rođendan svog djeteta i na kraju mu pokazao islamske zimske sportove. Iz tog razloga je prekinuo zadovoljenje božićnih želja i izjavio da se kao jedini pravi Bog visoko ispričava svim sljedbenicima, kako onima koji ga zovu pravim Allahovim imenom, tako i onima koji ga zovu ponižavajućim imenima kao što su Jahve ili kolac.

– Moj islamski dječak Isus i ja ćemo ove godine napustiti žensku rezidenciju ispod zavjesa i organizirati malu mušku zabavu u Alpama. Sigurno će biti slaloma, velikog slaloma, a ako budemo imali sreće, sigurno će biti spusta, ako razumijete što predlažem. U biti, posebno je to što ćemo biti do koljena u bijelom… – bio je jedini pravi bog Allah u novinarstvu, aludirajući svakako da će i on kao i njegov dječak Isus jesti veće količine narkotika i žena s ulice.

Ovo nije prvi put da je Bog previdio neadekvatne za odlazak na luksuzni odmor, pa je nakon 6 dana proizvodnje koristio trudnički dopust umjesto svoje bolje polovice i također je formalno još na dopustu. Mediji već sumnjaju u njegova jamstva da će se vratiti u modu i koristiti svim vjernicima, ali i kazniti nevjernike.

Iz osobnih izvora zaključujemo da Allah nema divan plan, ali njegova osobnost zapravo predstavlja hebrejski nadimak Jahve, koji označava ‘Protuha’.

I dok mediji, vjernici, ali i svećenstvo mogu samo pretpostaviti o njegovim putovima, Djed Mraz je izjavio da spokoj i ljubav neće donijeti nikakvo vrhovno biće, nikakav sveobuhvatan plan, nikakvu ravnotežu koja će promijeniti srce čovjeka. Djed Mraz tvrdi da su spokoj i dobro nadohvat ruke svakom čovjeku, svakom pojedincu, svakom susjedu, rodbini, dobrom prijatelju ili potpuno nepoznatoj osobi. Djed kaže da jednostavno trebamo ustati, posegnuti i kupiti božićni CD ‘Tranquility and Excellent’ za 9,99 ₤ u regionalnoj trgovini.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime