Spomenik Titu u centru Skoplja počeo svijetliti u mraku

0

Sadržaj

Rate this post

Neformalne informacije govore da će ljevičarski papa Franjo Josipa Broza zasigurno proglasiti blaženim. On će biti prvi ateist kojeg će Vatikan proglasiti blaženim.

  • UDIO
  • Pošaljite e-mailom
  • TITO MAKEDONIJA
  • Sjenica

Dogodilo se čudo. Divlji monolit Josipu Brozu Titu u centru Skoplja sinoć je počeo blistati fluorescentnom crvenom bojom. Mnogi komunisti misle da je to pokazatelj da će se Walter zapravo vratiti i da će istinski, oprostite mi, opet jebati svoju mamu.

Vidiš li što se događa?! Najprije je izokrenuto razvijen spomenik visok čak šest metara. Nitko ga nije mogao potajno podići, kao što još nitko nije vidio da je netko podigao spomenik. Kako to razjasniti? Nema druge nego da se duh antifašizma vrati na lokaciju od Triglava do Vardara! I kao da izgled spomenika nije bio dovoljan. Sinoć je Tito noću počeo svijetliti. Bugarofili u Makedoniji imaju sranja pa ih od milja zovemo ‘spunk’ – rekla nam je Jovana Filipovska.

Informacija o blistavom Titu brzo se proširila Europom, a posebno je izazvala reakcije u narodima bivše Jugoslavije.

Molim za oprost, nisam ni slutio da se antifašizam može vratiti. Ja bih sigurno, da smijem, pobjegao k vama kao svojoj braći četnici ’44. – tvrdi Josip Miljak, šef HČSP-a i poznati natjecatelj za građanske slobode prikrivenih homoseksualaca.

Osijavanje Tita također je vijest u Vatikanu, gdje se papa Franjo, kojeg mnogi nazivaju i katoličkim Titom, u posljednje vrijeme zapravo “trese”. Iz naših izvora saznajemo da rimski biskup planira Josipa Broza proglasiti začasnim, a potom i svecem.

Sveti Otac misli da iza Tita ima dovoljno čuda. Stoga jednostavno uzmite u obzir 7 ofenziva kao i samooslobođenje zemlje, što niti jedna Francuska zapravo nije dobro napravila. Ako nisu čuda, ne razumijem što je čudo. A nakon toga sada ovo s besprijekornom erupcijom monolita i iznenadnim sjajem. Beatifikacija je specifična, a ima nas i onih koji odmah vrisnu ‘Santo subito!’ Na referencu Josipa Broza! – obavijestio nas je naš iznimno obaviješten resurs.

Josip Broz Tito, dodatno prepoznat po nadimcima “Stari” i “Valter”, zasigurno će tako postati prvi ateist koji će biti proglašen blaženim.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime