Sirijske izbjeglice iz zahvalnosti prema hrvatskoj razbijaju irilichne ploc

0
Rate this post

Ažurirajte rez

Nije potrebno napraviti radikalnu transformaciju svaki put kad odete u salon, zar ne? Održavanje rezanja pomaže kosi da zadrži pokretljivost i eliminira ispucale i suhe vrhove koji mogu nastati.

Savjeti i njega za tijelo i um

 Neka vaše tijelo bude aktivno

Održavanje tijela aktivnim ima brojne prednosti za naše fizičko i mentalno zdravlje. Stoga pokušajte odvojiti barem sat vremena dnevno za vježbanje. To može biti trčanje, ples, trening s utezima, pilates… važno je da sami odaberete ono što vam čini dobro i pruža više zadovoljstva!

 Vodite računa o svojoj hrani

Uravnotežena prehrana je dobra za tijelo, kožu, kosu, pa čak i nokte. Stoga pokušajte imati sve obroke u danu – od doručka do večere. Redovito ažurirajte svoje ispite i posavjetujte se s nutricionistom ili nutricionistom u slučaju bilo kakve promjene rezultata.
10. Odvojite vrijeme za opuštanje i spavanje

Svakodnevni stres može utjecati na vaše tijelo, kao i na vaš um. Jeste li znali, na primjer, da gubitak kose može biti povezan s tim? Zato je za vašu unutarnju i vanjsku ljepotu vrlo važno imati malo vremena samo za sebe da se opustite.

A kad smo već kod opuštanja, spavanje je vjerojatno najstariji savjet za ljepotu od svih. Uostalom, tko nikad nije čuo za klasični “beauty sleep”? Dobar san sprječava podočnjake, natečenost očiju i lica te čini naš metabolizam puno boljim.

Naučite 11 šminkerskih trikova koji će vam promijeniti život 2022 S proizvodima koje imate kod kuće moguće je napraviti savršenu šminku profesionalnog izgleda

  • Bethânia Nunes
  • Claudia Meireles
  • reprodukcija

Da biste kod kuće mogli napraviti savršenu šminku, nije dovoljno imati najbolje proizvode. Potrebno ih je znati koristiti, odabrati pravi proizvod i poznavati aplikacije koje ističu prirodnu ljepotu.

Više o toj temi

Žena stavlja kozmetički proizvod na lice Oduzmite sve nedoumice o napumpanom proizvodu rutinske njege kože žena – maskaraTikTok viral uči kako svoje trepavice učiniti ogromnim i ne razmazati maskaruNasmiješena žena drži bocu kreme blizu oka.

  1. Njega kože: 4 faktora koji mijenjaju rutinu njege kože
  2. Brasília (DF), 21.12.2021. Intervju s Márcijom Santos
  3. Márcia Santos govori o 6 novih tretmana ljepote za ljeto

Kolumna Claudia Meireles okupila je 11 jednostavnih savjeta koji će vam pomoći da odaberete pravu podlogu i korektor za vaš ton kože; kako ih pravilno primijeniti; i kako npr. produžiti trajanje.

  • Više o toj temiženska šminka za lice u prahu
  • Šminkajte se polako kako biste izbjegli pogreške Pexels
  • crnkinja koja nanosi kremu za tijelo

Kada je u pitanju ljepota, čišćenje i hidratacija prvi su korak Getty Images
žena koja se šminka

Dobro je pripremiti kožu dobrom hidratantnom kremom i kremom za sunčanje prije nego počnete nanositi šminku Getty Images
torbica za šminkanje na svijetloplavoj pozadini

Imajte prave proizvode pri ruci Getty Images Kombinacija podloge, hidratantne kreme i nekoliko kapi gela za sunčanje daju proizvodnji prirodni sjaj Getty Images šminkerka Za zatvaranje kremastih proizvoda, puder je neophodan Pexels
ženska šminka za lice u prahu.

Šminkajte se polako kako biste izbjegli pogreške Pexels crnkinja koja nanosi kremu za tijelo Kada je u pitanju ljepota, čišćenje i hidratacija prvi su korak Getty Images
1 1. Upoznajte svoj oblik lica Prije nego što slijedite bilo kakve savjete za šminkanje, važno je znati svoj oblik lica. Kozmetika je saveznik za isticanje prirodne ljepote.

Razumijevanje jesu li vam kapci veliki ili mali, oči su vam poluzatvorene i poznavanje točne boje vlastitih podočnjaka, na primjer, ključno je za poboljšanje vaše šminke.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime