Okantno otkrie o podrijetlu hrvata

0
Rate this post

Upoznajte Ajatus: novi način zakazivanja!

Želite li uključiti online zakazivanje u marketinške akcije svog kozmetičkog salona? Onda upoznajte Ajatusa!Ajatus je aplikacija koja korisnicima omogućuje zakazivanje termina putem svojih pametnih telefona i objedinjuje nekoliko drugih značajki koje će vam olakšati život.

• Lagan raspored. Vaši klijenti vas ne moraju zvati

• Financijski. Imajte financijsku kontrolu nad svojom tvrtkom

• Marketing. Šaljite promotivne poruke svojim klijentima

• Razgovor. Razgovarajte u stvarnom vremenu sa svojim klijentima

Osim toga, čak možete primati recenzije svojih kupaca izravno putem aplikacije – pokazujući drugim potencijalnim potrošačima svo zadovoljstvo ljudi koji prolaze pored vašeg kozmetičkog salona.

Svidjeli su vam se savjeti kako privući kupce u kozmetički salon? Želite li saznati više o značajkama Ajatusa? Zatim posjetite našu web stranicu!

10 savjeta za ljepotu i tajni za vaš svakodnevni život

Kozmetički zahvati, trendovi šminkanja, frizure i boje kose dolaze i prolaze svake godine, ali postoje neki ženski savjeti za ljepotu, tajne i njega koji su uvijek tu da nam pomognu da svoje tijelo održimo zdravim iznutra i izvana. Znate li što su oni? Samo nastavite čitati savjete koje smo vam donijeli u nastavku!

Njega kože i savjeti

1. Održavajte kožu čistom

Umivanje lica ujutro i navečer vrlo je važan korak u održavanju zdrave kože. Dajte prednost sapunima specifičnim za vaš tip kože ili glicerinu i izbjegavajte pranje u vrućoj vodi.

2.10 savjeta za ljepotu i tajni za vaš svakodnevni život Skinite šminku prije spavanja

Skidanje šminke prije spavanja pravilo je koje se mora pridržavati svakodnevno. Bez lijenosti! Osim što čistite kožu, skidanjem šminke izbjegavate i moguće iritacije.

3. Održavajte kožu hidratiziranom

Održavanje hidratacije kože sprječava njezino isušivanje što uzrokuje iritaciju i manje rane. Uz to, hidratizirana koža donosi prirodan, lijep i zdrav sjaj. Oh, ne zaboravi! Masna koža nije isto što i hidratizirana koža. Samo zato što se vaša koža masti ne znači da je ne trebate hidratizirati! Čak, često, nedostatak hidratacije uzrokuje da tijelo proizvodi više ulja, jeste li znali? Tajna je, dakle, odabrati savršenu hidratantnu kremu za svoj tip kože.

4. Uvijek koristite kremu za sunčanje

Svakodnevno korištenje kreme za sunčanje neophodno je ne samo za ljepšu, već i zdraviju kožu. I nemojte misliti da ga trebate nanositi tek kada izađete iz kuće i malo se sunčate. Čak i svjetlost koja dolazi sa ekrana računala i mobitela može pomoći kod preranog starenja kože, stoga uvijek zaštitite!

Njega kose i savjeti

5. Njega za pranje

Pravilno pranje kose pomaže joj da postane ljepša, sjajnija, mekana i zdravija. Upoznajte svoj tip kose, saznajte što joj treba i slijedite raspored frizure kako biste zadržali najbolji izgled. Kao i kod kože, vruća voda također može biti štetna za kosu i vlasište, stoga pri pranju kose radije preferirajte mlaku ili hladnu vodu.
6. Koristite sredstvo za zaštitu od topline

Često izlaganje kose izvoru topline, peglama, sušilom za kosu i kovrčama, zahtijeva posebnu njegu prije i nakon zahvata. Toplinska zaštita prije početka i ulje za popravak kada završite veliki su saveznici za one koji uvijek koriste ove uređaje.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime