sve za narod

KOLINDA: Fotografirala sam listić ne bi li našim glasačima pokazala koje “znakiće” moraju zaokružiti

"Promatrači GONG-a direktno su agitirali za lijeve političke opcije jer nisu htjeli glasačima HDZ-a pročitati i prstom pokazati gdje na glasačkom listiću piše HDZ" - tvrdi predsjednica Kitarović.

Nakon što je državno izborno povjerenstvo objavilo je neslužbene rezultate prijevremenih parlamentarnih izbora, sve je jasno - Milanović je izgubio izbore, opet. No, ovu pobjedu domoljublja i bezublja nad komunističko obojenim nepotizmom pamtit ćemo i po herojskom potezu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, koja je nesebično , iako znajući kako radi kazneno djelo, fotografirala svoj listić ne bi li HDZ-ovom glasačkom tijelu pokazala koje "znakiće" mora zaokružiti i koji skup crtica na glasačkom listiću znači HDZ.

- Javili su mi kako promatrači GONG-a otvoreno agitiraju za lijeve političke opcije. Našim glasačima nisu htjeli pročitati nit prstom pokazati gdje na listiću piše HDZ kako bi ga mogli zaokružiti. Jednostavno sam osjetila građansku dužnost da interveniram, u meni je proradio majčinski instinkt. Da nije moje fotografije kao naputka, tko zna kako bi većina našeg glasačkog tijela znalo gdje zaokružiti - rekla je predsjednica, dok se fotografirala kako fotografira fotografiju na kojoj fotografira glasački listić.

Fotografija
screenshot N1

Facebook komentari