Andrej plenkovi trenutno vodi u anketama za novog predsjednika sdp a

0
Rate this post

U Sweetcareu već postoji nekoliko proizvoda za muškarce za najrazličitija područja, a ističu se Biotherm Homme, Papillon, Vichy Homme, Lierac Homme, Clarins Men, Avène Men i L’oreal Men Expert.

Brendovi kao što su Shiseido, Vichy i Lancôme sve su se više fokusirali na make-up proizvode poput podloga i korektora koje mogu koristiti osobe s vrlo različitim tonovima kože.

Sastojci / Trendy Elementi

aloe vera

Kao što postoje proizvodi i brendovi koji dolaze u modu, tako i sastojci koji čine ove proizvode. Prema našem istraživanju, sastojci koji će biti u trendu 2022. godine bit će:

  • Kolagen: pomaže poboljšati zdravlje i elastičnost kože i jedan je od ključnih sastojaka u proizvodima protiv starenja;
  • Retinol: dobiven iz vitamina A, retinol je antioksidans s učinkom protiv starenja;
    Hijaluronska kiselina: jedan od najvažnijih sastojaka u proizvodima za hidrataciju;
  • Vitamin B3: to je vitamin koji naše tijelo ne proizvodi prirodno, a njegova upotreba služi za posvjetljivanje (posvjetljivanje), smanjenje akni i u proizvodima protiv starenja;
  • Vitamin C: to je vitamin koji djeluje kao antioksidans, koristi se u proizvodima protiv starenja, hidrataciji i poboljšanju tonusa i teksture kože;
  • Glicerin: hidratantno sredstvo koje ne začepljuje pore kože;
  • Aloe Vera: umiruje i hidratizira, može se koristiti za liječenje akni i suhe kože bez začepljenja pora;
  • Bakuchiol: ekstrahiran iz listova i sjemenki biljke Psoralea corylifolia, ovaj sastojak ima antioksidativna svojstva i svojstva protiv starenja;
  • Cica: biljka s antioksidativnim, antimikrobnim i protuupalnim svojstvima, rezultira sastojkom koji inače dobro djeluje na osjetljivu kožu.

Fermentirani proizvodi

Kada razmišljamo o fermentaciji, obično nam na pamet padnu proizvodi poput vina ili kombuche, međutim, nedavna otkrića ukazuju na korisnost i učinkovitost fermentiranih proizvoda za našu kožu. Možda ne znate, ali jedan od omiljenih sastojaka ljubiteljica njege kože, mliječna kiselina, dobiva se fermentacijom mlijeka.

Fermentirani proizvodiProces fermentacije događa se kada se mikroorganizmi poput kvasca koriste za promjenu prirodnih sastojaka ili spojeva.

Postoji mnogo različitih prednosti koje proizlaze iz fermentacije sastojaka, ali tri glavne su: povećana potencija/učinkovitost proizvoda/sastojka; poboljšanje prodiranja u kožu; i povećano očuvanje sastojka na našoj koži.

Ističemo Acglycolic Classic hidratantni gel od Sesderme, idealan za masnu kožu sklonu aknama, Slow Age SPF25 fluid protiv starenja iz Vichyja i Advanced Night Repair Anti-Aging Multi-Repair serum od Esteé Lauder.

  1. Nisu sve djevojke sretne s oblikom noktiju, ali ipak, mnoge pripadnice ljepšeg spola ne očajavaju u stjecanju dugih i izduženih noktiju, iako čisto fizički, njihov rast predstavlja ozbiljnu poteškoću.
  2. Međutim, u prtljazi profesionalaca nalazi se velik broj trikova kako nokti bez drastične intervencije budu vizualno duži i jači. Elena Sekirina, kozmetičarka, osnivačica multidisciplinarnog medicinskog centra “SekirinClinic”, rekla nam je o glavnim.
  3. Stanje noktiju uvelike ovisi o genetici, ali i način života može dovesti do njihovog propadanja. Evo pet glavnih čimbenika koji mogu biti štetni za zdravlje noktiju
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime