mnogo vole slatko

STRAVA U DUBROVNIKU: Mali Ivan se nakon pojedene srpske čokolade odaziva isključivo na Jovan

Mali Ivan bio je veselo dijete koje je jako voljelo plesati. Nakon pojedene srpske čokolade, Jovan je na svu sreću i dalje veseo i mnogo voli igranku.

SKANDAL! ŠOKANTNO! NEČUVENO, A JOŠ MANJE VIĐENO!, samo su neke od uvodnih riječi tekstova koje možemo pročitati na raznim internetskim portalima, koji govore o neviđenom propustu hrvatske predsjednice, koja je na Dan branitelja djeci u dubrovačkom vrtiću poklanjala svoju fotografiju. Maloj djeci uvaljivati svoju potpisanu fotografiju? Pa koji kurac će to klincima? Hoće li glasovati za nju na parlamentarnim izborima 2032. godine? A da, bile su i neke srpske čokolade u pitanju, ali one nisu bitne za ovaj skandal, ili?

Mali Ivan bio je veselo dijete koje je jako voljelo plesati i s tatom otići u kino. Nakon što je pojeo srpsku čokoladu, nije se dogodilo apsolutno ništa. Mali Jovan i dalje je veseo, mnogo voli igranku i kad ga ćale odvede u bioskop.

Hteo bi još da pišem ovaj tekst, ali sam eto usput jeo Jaffu od Crvenke, pa ne umem više da pišem na hrvatskom. Jebi ga, čitamo se docnije, kad prođe!

Fotografija

Facebook komentari