Njegova malenkost

Snimka Milanovićevog natezanja s desnicom završila na PornHubu

Poigravanje bivšeg premijera sa svojim sitnim ponosom izazvalo je podsmijehe širom Balkana te je ubrzo zaživjela pod nazivom Prstohvat jada.

Izgleda da je Severina dobila oštru konkurenciju nakon što je na PornHubu osvanula i snimka Zorana Milanovića. No, Milanovićeva snimka zabavlja gledatelje iz posve drugog razloga čemu svjedoči i naziv "Prstohvat jada".

Na snimci se jasno vidi bivši premijer koji desnici nadobudno predstavlja svoj nacionalni ponos, a nakon što gledatelje prvotno šokira malenkost njegovog ponosa i dostojanstva, snimka se pretvori u pravu komediju jer uslijedi dugotrajno i nespretno natezanje s desnicom.

Navlačenje nakon nekog vremena postane toliko neugodno da je bolno za gledati i proteže se oko sat vremena. Politolozi se slažu da je snimka vrlo realističan dokument gotovo religiozne predanosti postizanju cilja, koji se nikada ne dostigne zbog već čuvene političke impotencije.

U ovom trenutku još uvijek nije poznato tko je snimao Milanovića, ali poznato je da je snimka bila ponuđena Velimiru Bujancu. Bujanec je nije htio objaviti jer je smatrao da će Milanovićev ponos zasjeniti njegovu malenkost.

Svi se pitaju kakvog će utjecaja snimka imati na Milanovićev politički život, tim više što su se javili bivši politički partneri koji kažu da je Milanović potpuno mlohav koalicijski partner.

Za komentar smo pitali i bivšeg premijera koji nam je samo rekao da je snimka bila za privatnu upotrebu i da je vrlo ponosan na nju. To nimalo ne iznenađuje jer je Milanović poznati samoljub kojeg najviše stimulira upravo gledanje vlastitih nastupa. 

Fotografija
J.S

Facebook komentari