Poput mačaka, supruge HDZ-ovaca uvijek se dočekaju na noge ili šake svog supruga

0

Sadržaj

Rate this post

Slično mačkama koje su uvijek dočekane na nogama, druge polovice sudionika HDZ-a uvijek su dočekane na stisnutu šaku ili nogu svog supružnika kada padnu sa stepenica, bez obzira žive li u prizemlju ili na početnom katu.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • TOMAŠEVIĆ HDZ FIZIČKO NASILJE NAD ŽENSKOM
  • tomašević

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, koji je u utorak priveden policajcima zbog neizvjesnosti fizičkog nasilja u obitelji, tvrdi da nikada nije digao ruku na supružnika. Namjeravam da ju je potom šutnuo ili ispustio ruke od kretena, budući da ga je ta ista bolja polovica, zavjetovana pred Bogom, prekinula u romantičnom zadovoljstvu sa svojom ljubavnicom.

Da problem bude gori, potpuno isti partner pisao je šefu države, koji je u to vrijeme bio i aktivan s požarima u Dalmaciji, odnosno izbjegavao ih, kako bi mogao podijeliti svoju empatiju s pretučenom pripadnicom slabijeg spola. .

A sada kada je cijela stvar izašla na vidjelo, nemamo izbora, poput članova obitelji i susjeda, osuditi gospođu koja nije izvršila svoju duhovnu obvezu stambenog prostora supružnika, ali ga je dala medijima, osramotivši cijelu obitelj , zbog činjenice da poraz partnera nije obiteljsko nasilje sve dok ne izađe na vidjelo, kao što ni dodirivanje svećenika nije homoseksualni čin sve dok mu stidne dlake ne počnu rasti, zar ne? Upravo tako ide to krčko rezoniranje.

Ova situacija je jednostavno jedna u nizu situacija svakodnevnog fizičkog nasilja u kući u Hrvatskoj, koje unatoč užasu možemo iskoristiti za edukaciju naše mladeži, što je prava razlika između vagine i mace. I dok je vaginalno područje naziv za ženski genitalije, koji kod pojedinaca budi isključivo pozitivne konotacije, pička je netko poput Alojza Tomaševića, odvratni koncept kukavice koja fizički udara vlasnicu vaginalnog područja.

Neke mame i tate misle da njihovoj djeci ne treba spolni odgoj na fakultetu, neupućeni u stvarnost da bi se njihove neupućene kćeri nekada mogle udati za “pičku”, pa sigurno neće morati ići u crkvu jer će sigurno već vidjeti svog Boga kod kuće. Lako je za mačku, jednostavno ne vjenčati se s vaginalnim kanalom.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime