Živ je!

PAKOŠTANE: Na Otvorenom prvenstvu u lovu na lignje ekipa uhvatila Ivu Josipovića

Ma ovo je nevjerojatno, mislili smo da je ''lignja'' samo njegov nadimak, ali evo, kad smo ga izvukli iz morskih dubina, ugodno smo se iznenadili.

Proteklu subotu u Pakoštanima je održano 2. Otvoreno prvenstvo u lovu na lignje, tzv. lignjolov. Ovogodišnji lignjolov bio je još sadržajniji i bogatiji u odnosu na prošlogodišnji, koji je po broju prijavljenih ekipa od čak njih 78 te broju od 234 sudionika proglašen najuspješnijim prvenstvom u lovu na lignje u Hrvatskoj.

Uz pregršt zabave, dobrog pića i hrane, najupečatljiviji trenutak lignjolova dogodio se u kasnim popodnevnim satima, kad je član popularne ekipe FKMMK uhvatio ni manje ni više nego bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Ivu Josipovića.

- Ma ovo je nevjerojatno, mislili smo da je ''lignja'' samo njegov nadimak, ali evo, kad smo ga izvukli iz morskih dubina, ugodno smo se iznenadili. Bez obzira na sve, lignjun Ivo nam je zamalo donio pobjedu, tako da ga moramo i malo pohvaliti iako nemamo visoko mišljenje o njemu – ukratko nam je rekao Joso B., jedan od vođa ekipe FKMMK.

Na svu sreću, lignjun Ivo nije završio u loncu, već ga je ekipa vratila u more u nadi da će ih posjetiti i tijekom sljedećeg lignjolova.

-Žao nam je životinje, nije ništa kriva – emotivno je završio vođa ekipe Joso B.

Fotografija
Grgo Jelavic/PIXSELL

Facebook komentari