daj bevande

Nakon pobjede na Splitskom festivalu Grdović pustio suzu - policija u njoj pronašla 4,3 promila

Zbog visoke temperature, suza koja je pala na pod počela je isparavati, pa je policija svim okupljenima preventivno oduzela vozačke dozvole - čim su se policijski djelatnici otrijeznili.

Publika je sinoć odlučila da Grand prix ovogodišnjeg, 56. Splitskog festivala osvoji zadarski slavuj mokrog grla i neprikosnoveni kralj bevande Mladen Grdović. Dirnuti Grdović je, nakon što su ga proglasili pobjednikom, pustio i suzu, u kojoj je kasnijem policijskom očevidu nađeno 4,3 promila alkohola u suzi. U trenutku kada je suza pala na pod te je zbog ljetne vrućine počela isparavati, okupljeno mnoštvo počelo je teturati, hihotati se i grliti, a neki izvori čak navode pjevanje zagrebačkih "popevki".

- Policijskim očevidom utvrđeno je kako je dotični pustio suzu od najmanje 4,3 promila alkohola u suzi. Kažemo najmanje, jer su prva dva policijska djelatnika odmah pri ulasku u dvoranu počela povraćati, a treći je zaprosio gospodina u drugom redu. Nadam se da nije napravio najveću grešku u svom životu, jer kao prvo nije gay, a kao drugo već je oženjen. Tek iz petog pokušaja smo uspjeli izmjeriti postotak alkohola u zraku, ali niti tome nije za vjerovati jer je policijski djelatnik koji je radio alkotest ljubio isti pola sata pjevajući mu "Ti si moja ljubav stara" od Doris Dragović - rekao nam je glasnogovornik PU Splitske, očiju crvenih poput partijske knjižice i glasa koji se borio s mamurlukom.

Fotografija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Facebook komentari