WHAAAAAAAAAAT?

Hrvati nakon ispadanja s Eura saznali da im je i Vlada pala

​Očito daleko od očiju nacije, odigravala se i nekakva drama prije desetak dana u hrvatskom Saboru za koju su Hrvati saznali rano jutros nakon noćašnjeg bolnog otrježnjenja u Francuskoj.

Nakon šokantnog gola Portugalca Quaresme u posljednjim minutama produžetaka koji je hrvatsku reprezentaciju poslao nazad u Hrvatsku, Hrvati su jutros saznali i za nekakvo glasanje o povjerenju Vladi koje se odigralo u početnim minutama premijerske utakmice Tihomira Oreškovića zbog kojeg ide nazad u Kanadu.

- Kao da mi ono sinoć nije bilo dosta, sad čujem da živimo u nekakvom bezvlašću već deset dana... Pa dobro jesu ti novinari normalni? Zašto Drago Ćosić nije obavijestio tijekom prijenosa onim svojim napuklim glasom u previsokoj oktavi: "Nemamo Vladu! Orešković ide doma! Kakav debakl!" - žali nam se Veljko Naletilić dok demonstrativno trga osam hrvatskih zastavica sa svojeg automobila.

S druge strane, vijesti o sukobu interesa bivšeg potpredsjednika Vlade i bivšeg predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka, nikoga nisu pretjerano iznenadile.

- Da, čuo sam za to. Više bi me iznenadilo da nije u sukobu interesa. I, da čuo sam da je nešto vladajuću većinu mislio preslagati? Hahaha... Jedino što taj može presložiti su snopovi MOL-ovih eura s jednog mjesta u podrumu na drugo - priča nam Marinko Top dok je u tattoo salonu uklanjao tetovažu "Hrvatska prvak - EURO 2016."

Od ostalih šokova koje su Hrvate čekali nakon ispadanja s Eura tu su nasilna smrt Ramseya Boltona u Igri prijestolja i (SPOILER ALERT!) referendumska odluka Britanaca o izlasku iz Europske unije.

Fotografija
Goran Stanzl/PIXSELL

Facebook komentari