U Zagrebu uočen muškarac za kojeg se sumnja da je strani investitor

0

Sadržaj

Rate this post

Policija sumnja da se inozemni financijer izgubio u vladinim izazovima i da je trenutno izgubljen lutajući Zagrebom. Međunarodni ulagač nije opasan, ali je uplašen, stoga pripazite kada ga uočite jer se može uplašiti i potrčati ispred auta.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • GRČIĆ VRDOLJAK INVESTITORSKA POTRAGA
  • Policijske specijalne snage

Sigurnosne elektronske kamere na Cvjetnom trgu u Zagrebu rano jutros snimile su momka za kojeg policija smatra da je strani investitor. Njegov identitet je još uvijek nepoznat, ali policajci vjeruju da bi on mogao biti jedan od značajnih kapitalista jer su ga elektronske kamere zabilježile kako plaća svoje piće u novcu, kao i da je u džepu ostavio više od 50 eura.

Policajci su događaj odmah prijavili ormaru savezne vlade, no budući da je šef države na službenom putu u Disneyland, tajnik je obavijestio obojicu najkvalificiranijih svećenika.

Ministri Grčić i Vrdoljak otišli su na raspravu o potpuno novoj bajci za prve kvalitete osnovnih škola ‘Strana financijska ulaganja u Hrvatsku od 2012./14.’, no čim su saznali za stranog investitora odmah su odjurio na Markov trg gdje se trenutno skuplja Remarkable Investments Headquarters.

Ministri su predstavili potpuno novu bajku za kvalificirane osnovne škole: Međunarodno ulaganje u Hrvatsku s obzirom na to da je 2012./14.

Svećenici su brzo krenuli u potragu, pa je Grčić zauzeo zapadni dio grada i sigurno će konzumirati alkoholnu kavu tijekom dana na svim zapadnim trgovima, dok je svećenik Vrdoljak zauzeo istočni dio grada. Svećenici su naoružani kompetencijama i pregovaračkim sposobnostima pa ne sumnjaju da će stranog investitora brzo uvjeriti da ulaže u Lijepu našu.

No, propovjednik Ranko Ostojić ne namjerava ništa prepustiti slučaju, pa je na to područje poslao specijalce naoružane dugim cijevima, kako bi uz pomoć stambenih potaknuo kapitalista, ako ne odluči investirati u Hrvatsku. represivni aparat.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime